Againity

Lediga tjänster

På Againity söker vi dig som vill vara med på vår resa mot en grön omställning och en mer klimatsmart och lokal elproduktion.

Olika kunskaper skapar stora möjligheter

På Againity jobbar vi alla tillsammans mot gemensamma mål. Vi är driftsättare, montörer, servicetekniker, projektledare, affärsutvecklare med mera – som alla är proffs inom sitt område. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här syns du som en i gänget

På Againity jobbar vi som ett hopsvetsat team och tycker det är viktigt att vi hjälps åt. Vi uppmuntrar till en öppen och vänlig stämning där trivsel, hälsa och säkerhet är i fokus. När du som medarbetare trivs på jobbet infinner sig också möjligheten till att vi alla kan nå våra mål.

När du trivs, utvecklas vi

På Againity vet vi att man gör ett bättre jobb om man är i balans, därför satsar vi på våra medarbetare. För oss är våra medarbetare och deras utvecklingsmöjligheter, välmående och trygghet lika viktigt som företagets framgång. Din utveckling är av stor vikt för oss! Som anställd på Againity får du goda möjligheter att växa, både som människa och i din yrkesroll. Vi ser att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet som tillsammans med internutbildningar leder dig framåt.

Lediga tjänster

Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag! Just nu söker vi: