Vi söker Driftsättare

Vi söker Driftsättare

Nu söker vi dig som vill vara med Againity på resan mot en grön omställning och en mer klimatsmart och lokal elproduktion.

Har du ett brinnande teknikintresse, en entreprenöriell handlingskraft och viljan att varje dag jobba för en hållbarare värld – då tror vi att du kommer trivas hos oss på Againity!

Vi söker nu en driftsättare. På Againity arbetar du med att utveckla produkter och hela lösningar för att maximera våra kunders klimatsmarta elproduktion. Du är en lyhörd lagspelare och kommer bli en del av Againitys driftteam. Tillsammans med vårt dynamiska team ansvarar du för, provning, driftsättning och support av våra ORC-turbiner som sker först via distansuppkoppling och sedan ute på kundens site. Tillsammans med våra kunder tar vi fram den bästa lösningen för integrering av Againitys ORC-turbiner i både befintliga och nyproducerade anläggningar.

Vi söker dig som är teknikintresserad och brinner för att ta tag i nya möjligheter och applikationer inom energibranschen – allt för en snabbare grönare omställning.

Du är självgående, driven och trivs att arbeta i team. Du bör vara en prestigelös lagspelare som alltid är öppen för att hjälpa till där det behövs.

Rollen

I den här rollen får du möjlighet att:

·     Arbete inom den senaste tekniken för grön elproduktion.

·     Arbeta inom det senaste med driftuppföljning, visualisering, styrning och service av elproduktion.

·     Bidra till en mer hållbar värld.

·     Vara med på den fortsatta resan från prisbelönt start-up till välrenommerat företag.

·     Ha en spännande personlig utveckling där vi kontinuerligt jobbar med högteknologiska produkter i utvecklingens framkant.

·     Vara en del av en härlig gemenskap.

Vi söker dig som:

·     Har en ingenjörsutbildning eller erfarenhet inom elkraft och/eller automationsteknik. 

·     Har erfarenhet av att arbeta med driftsättning av el och styrsystem.

·     Gillar att jobba brett, tvärfunktionellt och projektbaserat i ett nära samarbete med våra kunder och övriga avdelningar på företaget.

·     Gillar att vara med och hålla i kundutbildning i handhavande av produkten och efter leverans arbeta med optimering och driftstöd via telefon och fjärruppkoppling.

·     Drivs av att den ena dagen inte är den andra lik.

·     Gillar att resa och arbeta på kunders siter.

·     Vill utvecklas individuellt och tillsammans med din roll och Againity som företag.

Meriterande:

·       Gärna med erfarenhet av ABB:s produkter.

·       Erfarenhet av synkron- och asynkrongeneratorer.

·       Arbetat med reläskyddsutrustning.

·       Arbetat med P&ID, flödesscheman och processutrustning.

·       Erfarenhet av att läsa elscheman och felsökning.

·       Goda kunskaper i svenska och engelska, duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. 

·       Har arbetat kundnära med installation på kunders siter med installation och service.

Övrigt:

·     Tjänsten utgår från Norrköping, Ingelstagatan 1.

·     Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Om oss:

Againity grundades 2013 och har sedan dess vuxit från start-up bolag till ett etablerat bolag där vår familjära företagskultur fortfarande finns kvar. Againity utvecklar och marknadsför ORC-turbiner för klimatsmart värmebaserad elproduktion. Idag arbetar vi främst med hetvattenpannor på värmeverk som med en ORC-installation enkelt producerar sin egen förnybara el. Klimatsmart, lokalproducerat och kostnadseffektivt! 

På Againity vet vi att man gör ett bättre jobb om man är i balans, därför satsar vi på våra medarbetare. För oss är våra medarbetare och deras utvecklingsmöjligheter, välmående och trygghet lika viktigt som företagets framgång.

Join Team Againity now!

Läs mer på www.againity.se och kontakta David Frykerås på work@againity.com för mer information om tjänsten. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen att höra av dig till oss för ett fortsatt samtal!